Tuzla Street
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuzla Street

Tuzlanın karanlık sokaklarına hitaben...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ?

2 posters
YazarMesaj
Admin
Web King
Web King
Admin

Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ? Empty
MesajKonu: Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ?   Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ? Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 4:32 pm

Bir tane arkadaşım :8 ay birlikte oldugum sevgilim beni terk etmisti.o bana cok koymustu.ilk kez aglamistim biri için.ama 2 ay sora geldi ve ben sensiz yapamiorum dedi.su an 13. aydayiz

Bende geçen sene birine öyle feci aşık oldum ki.Ayrılık yaşayacağımız bir kere bile aklıma gelmemişti.Arkadaşlar o kızdan ayrıldığım gün ben ölmüştüm şu anda bu lanet olası hayatta bir ruhum.O açılan yara hiç iyileşmiycek hayatım boyunca taşıycam.Ama şimdi öyle bir kızla tanıştım ki beni Lahitimden uyandırdı ve yeniden hayat verdi

İrem Seni Seviyorum Aşkımmmmmm Tektanemmmmmmm
https://tuzlastreet.yetkin-forum.com
AT SİKİ
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
AT SİKİ

Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ? Empty
MesajKonu: Geri: Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ?   Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ? Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 11:49 pm

abi bi kızı seviosan ve ona her yönden bağlanmışsan ayrılmak zor oluyo.bende bunun gibi bi olay yaşadım.sitedeki bi kıza tutuldum.kız biriyle çıkıomuş nese dedik.aradan 1 ay geçti.dayanamayıp teklif ettim.beni sevdiini söledi.o çocuk sadece ylnmış.beni kıskandırmak için.yani kızlar böle ilgi isterler.eğer gereken ilgiyi göstermezsen benim olay gibi 1. ay kaybediosun.

Sizi en derinden kim yaraladı Paylaşabilirsiniz ?
1 sayfadaki 1 sayfası