Tuzla Street
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuzla Street

Tuzlanın karanlık sokaklarına hitaben...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D

4 posters
YazarMesaj
Admin
Web King
Web King
Admin

Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D Empty
MesajKonu: Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D   Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 8:30 pm

Sam isimli 13 yaşındaki kız 12 yaşında bekaretini kaybetti
İngiliz annenin kızının kötü alışkanlıkları karşısında aldığı tavır akılları dondurdu. Sam Holt henüz 13 yaşında olmasına rağmen genellikle yetişkin insanların sahip olduğu bir dolu kötü alışkanlığı var. Bunlar Seks bağımlılığı uyuşturucu ve sigara...
Tüm bunlara rağmen annesi Tracy Holt (43) her fırsatta kızının yaptıklarını onaylıyor ve arkasında durduğunu söylüyor.

Olay çıkarttıktan sonra ödül olarak kızına sigara veren Tracy “Ortada kötü bir durum yok ki. Ben de küçük yaşta sigaraya başladım günde bir paket (20 tane) içiyorum.
İngiltere Hampshire kentinde yaşayan anne-kızı konuşuyor. Annesinin her yaptığını onayladığı 13 yaşında İngiliz genç kızın 4 sevgilisi var.

Anne Tracy Holt ise kızının bu "yanlış" davranışlarının düzeltmesi için farklı bir yol izliyor onu sigarayla ödülendiriyor. Anne bu davranışların tümüne "daha kötüsü de olabilirdi" diyerek göz yumuyor. 43 yaşındaki kadının henüz çocuk olan kızı için "evet alkol de tüketiyor ama yalnızca akşamları bir kutu bira" şeklindeki açıklaması İngilizleri ayağa kaldırdı.
Asi kız ise "Annem ne derse tersini yapıyorum. 'Odanı toplama' derse topluyorum 'içme' derse içiyorum" diye pişkin şekilde övünüyor. Baba 3 yıl önce evi terkedince kız bu hale gelmiş. Okulda da rahat durmayan Holt 40 defa disiplin cezası almış.
Özellikle muhafazakar kesim içerisinde cinsel hayatı ve uyuşturucu kullanımı konusundaki rahatlığıyla gündeme gelen Sam Holt ve bunları 'tatlı şeyler' diye nitelendiren annesi gittikçe büyüyen tepkilerle karşı karşıya kaldılar.
İngiliz aile yapısı için de ciddi çöküntü oluşturacağı söylenen bu durum için kamuoyu anketleri gündemde

Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D Articl10 Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect
https://tuzlastreet.yetkin-forum.com
enes2101
Padişah
Padişah
enes2101

MesajKonu: hmmm   Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 9:04 pm

Laughing hajı ne bu yha
AT SİKİ
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
AT SİKİ

MesajKonu: Geri: Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D   Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 6:53 pm

walla bu ne yha
Or General
Or General

MesajKonu: Geri: Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D   Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D Icon_minitimePaz Mart 15, 2009 12:03 pm

öyle bi kızın(tipinde meymelet yok ama güzel kız)12 yaşında bekaretini kaybetmesi sigara ve alkol alması 4 tane sevgilisi olması ve gerizekalı bi annesi olması garip bi durum ama nedense hiç şaşırmadım sorunluyum galiba gayet normal karşıladım bende Very Happy:D bu işin şakası tabi burası Türkiye en kötüsü vurda olur....ingilizler sadece sömürgeci zalimler
http://www.rapidshare.com
AT SİKİ
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
AT SİKİ

MesajKonu: Geri: Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D   Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D Icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 6:56 pm

aga bu kiz seks baamlisiysa bizim aydosa gelsin.kürtlerle beraber hayatinin en mutlu gününü gecirir

Arkadaşlarrr çok hoşunuza gidecekk :D:D:D:D:D
1 sayfadaki 1 sayfası