Tuzla Street
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tuzla Street

Tuzlanın karanlık sokaklarına hitaben...

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aşka İnanır mısınız??????????

3 posters
YazarMesaj
AT SİKİ
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
AT SİKİ

Aşka İnanır mısınız?????????? Empty
MesajKonu: Aşka İnanır mısınız??????????   Aşka İnanır mısınız?????????? Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 9:44 pm

Sizce aşk var mı?Ya da gerçekten ama gerçekten aşık oldunuz mu?
Bilim adamları bu konuyu 2 şeye bağlıyor;
1.İnsanın yalnız kalma korkusu
2.si ve en çok arananda 2 cinsin abazalığı(küfür sayılıo mu? Very Happy )

Ben aşka inanmıyorum.Çünkü ne kadar bencil olmadığınızı zannetsenizde öylesiniz. Twisted Evil ve hep öyle olacaksınız. Twisted Evil
siz ne düşünüyorsunuz?sizce gerçekten tam olarak aşkı yaşayabilirmisiniz??? Evil or Very Mad

En son M.E.S. tarafından Cuma Mart 06, 2009 9:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : İnsanlar Bencil)
Admin
Web King
Web King
Admin

MesajKonu: Geri: Aşka İnanır mısınız??????????   Aşka İnanır mısınız?????????? Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 10:26 pm

MES Kardeşim bu aşk denen şey harbi çok gizemli.Benim geçen okuduğum bir gazetede aşk insanların kokusuyla alakalıymış.Yani teori şöyle insanların parfümleri beyinde depoladığımız hatıra bölümünde kaydediliyomuş yani siz o kokuyu istemeden kime ait olduğunu anlamadan kaydediyosunuz.Ve bu koku kimyasal reaksiyonla insanın kalbini tetikleyince o koku ashibi kişiyi gördüğünde kalp küt küt atıyo yani içinizek aynar su gelmiş gibi.Ardından beyinde kendi çapında bu kokuyu seviyorum bu kokuyu seviorum derken sizde kişiyi beğenirseniz o zaman bu aşkın tuzu biberi oluyo artık onsuz yapamamaya başlıyosunuz onu düşünmeden edemiyosunuz artık tebrikler aşık oldnuz tabi bu bir teori ve ben buna inanmıyorum

Benim ilk yargım insanın simasıdır sonrada fiziği tanıştktan sonrada iç güzellik ve davranış ama bendeki aşk istemeden oluyo yani benim elimde değil. arkadaşlar ben kendi hatırladıklarıma göre bunu yazdım yanlış yazdıysam hatırlıyosam af buyrun ama kendi aşkımı anlatırken oldukça samimiyim king king king
https://tuzlastreet.yetkin-forum.com
AT SİKİ
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
AT SİKİ

MesajKonu: Geri: Aşka İnanır mısınız??????????   Aşka İnanır mısınız?????????? Icon_minitimeCuma Mart 06, 2009 11:44 pm

bu doğru mur@t abazalık gibi olmasın ama bi parfüm war kız bunu koklayınca azıyo ve götürüyosun(ARKADAŞTAN DUYDUM DOĞRUMU BİLMİORUM!!!)
enes2101
Padişah
Padişah
enes2101

MesajKonu: ???????   Aşka İnanır mısınız?????????? Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 4:07 pm

parfümün markasını alabilir miyim?? Twisted Evil
AT SİKİ
Genel Kurmay Başkanı
Genel Kurmay Başkanı
AT SİKİ

MesajKonu: Geri: Aşka İnanır mısınız??????????   Aşka İnanır mısınız?????????? Icon_minitimeCuma Mart 13, 2009 11:08 am

V Plus adında bişi ama her yerde bulamassın bende arkadaştan duydum resmini gösterdi

Aşka İnanır mısınız??????????
1 sayfadaki 1 sayfası