Admin Web King
| Konu: Sevgili Dostlarım Part1 C.tesi Mart 07, 2009 12:06 am | |
| Arkadaşlar şu güne kadar hepimiz hüsrana uğramışızdır.İhanet edilmişizdir.Ayrılık yaşamışızdır.Bakın benim yüzlerce akranım var ama hiç biri Atakan,Enes,İrem(aşkım),Ceren(Kankam),Alper Erbaşı,Alper Şahin,Mücahit,Hakan,Mert gibi olmadı hatta hiç biri şu üçü kadar önemli olmadı Atakan,Enes ve İrem Atakan ve enesle ben birkere ksümedim kavga etmedim bir kere bile ayrı düştüğümüzü hatırlamıyorum hele Atakanla yediğimiz içdiğimiz hiç ayrı gitmedi fakat o antalyada ben burda.İrem zaten sevdiğim kız olduğu için onu ap ayrı sayıyorum.Çok uzatmak istemem ama içimi dökmek istedim.Herkesin sevdiği kişiler güler yüzlü aileler,güler yüzlü yaşlı teyzeler amcalar,Yardıma muhtaç kardeşlerimiz acı çeken kardeşlerimiz hepsinin içi iyilik dolu hepsi muhtaç hepsi sevgiye aç.Diyeceğim şu ki nolur gözlerinize perde çekmeyin nolur görmemezlikten gelmeyin Burada ismi geçen herkesi çok seviyorum arkadaşlarım az ama öz. AMA Bazı insanlar var kin nefret kavga serserilik içki kumardan gözlerine öyle bir perde inmişki istediğin kadar bıçak savur bu perde yırtılmaz.Dünyada iyi olduğu kadsar kötü insan var bu şerefsizler hiç hadlerini bilmiyolar hep anne bacı sevgisinden aç kaldıkları için ailemizi kıskanıyolar ve laf ediyolar.Küfür Anadilleri olmuş.Birde bunlar Rape hayatımızı anlatıyoruz diyolar.Ve böyle Rap yapıyolar.Herkesin Rap yapma sebebi var ben içimi dökmek rahatlamak için söz yazarım ve beat hazırlarım.Ama bu köpekler bir öğrenmişler ben kralım,ben şuyum rapimde ustayım bilmem ne bende derim ama benim annelere babalara saygım sonsuz asla rapime böyle aşşalayıcı küfürler katmam benim sorunum sizinle moruq annenizle bbanızla değil moruq burda da birtane köpek vardı kıçı sıkışınca başladı küfüre benim muhatabım iyi kalpli insanlardır lirikal yazan arkadaşları için kendileri için rap yapanlardır Rapçi arkadaş budur.Rap demek ana bacı girişip arkadaşını incitmek değildir.Rap başkalarına sataşıp polemik yaratmak değildir.Rapi her zaman tanıtıyoruz diyenlere rap zaten burda diyen bir kaltak var o kaltak önce kendi arşivine baksın neler demiş.Bitch kaltak Rapin geleceği yokmuş birtek sen varsın dimi lan kıçımın kenarı gel bu siteye iye olda ben sana gösteriyim kim mühendis kim pesimist.O küfür eden taramalı saydıran bir yav**ak var oda ettiği küfürleri nasıl temizliycek amel defterini nasıl temizliycek onu düşünsün.Bana sataşan polemik yapan hepsinin canı cehenneme ben durup dururken kimsenin kalbini kırmam ama beni ypratanada sonuna kadar varım kilit vurmamın sebebi bana adam gibi Rapçi çatsın hurma çatma salaklarla işim olmaz.Aileme laf gelmedikçe ben kudurmam. | |
|
enes2101 Padişah
| Konu: çok saol C.tesi Mart 07, 2009 4:05 pm | |
| kardeşim gerçekten çok güzel bi yazıyddı müthiş | |
|