#13 Or General
Mesaj Sayısı : 71 Yaş : 29 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: SİZLER İÇİN ÇOK BASİT BİR VİRÜS!?!?! Ptsi Şub. 23, 2009 7:26 pm | |
| [b]Şimdi sizler için çok basit bir virüs prokramı
aslında program deil ; bu virüsü kendi bilgisayarınızda siz üretiyorsunuz ama bilgisayarınıza hiçbir zararı bulunmaz.
şimdi üretime geçelim.
*Masa üstünde yeni bir metin belgesi açıyoruz. *Metin belgesinin içine start yazıyoruz. *Farklı kaydet yapıyoruz. *Metin belgesinin ismini Virüs.bat olarak deiştiriyoruz. *Kaydete basıyoruz ve virüsümüz masa ustune gelior. *Virüsü açıyoruz ve yerleştirmek istediğimiz yerin pc içi kordinatlarımızı yazıyoruz. NOT:Bilgisayarınıza kesinlikle zarar vermez ayrıca msn den yollanmaz yollansada bişey yapmaz. ancak bunu herangi bir programın içine atabilirsiniz.Bunu yaptıktan sonra programı yolladığınız kişinin bilgisayarı yavaşlıyacaktır.Aralarda boşlık olmak uzere metin belgesinin içine kaç start yazarsanız o kadar etkili olur(100 ü geçerseniz kişinin bilgisayarı kendi kendini formatlar) *pm içi kordinatlar mesela bişey yuklemek için farklı kaydetten "gözat" a tıkladığımızda seçeceğimiz yeri seçtikten sonra kaydedilecek er adının yanında buluna anlamsız yazılardır.
Alıntı geğildir;+Rep ede gerek yok (virüsü ben buldum);Ama emeğe saygı... | |
|
Bay_Bela Padişah
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 29 Nerden : Tuzla,Kadıköy,istanbul Kayıt tarihi : 19/02/09
| Konu: Geri: SİZLER İÇİN ÇOK BASİT BİR VİRÜS!?!?! Salı Şub. 24, 2009 9:50 pm | |
| salak o öyle yapılmaz yardım ediorum die çökertcen adamların pc yi bnim kiyle aradan da çok küçük ama önemli bi fark var
beyler bu yöntem yanlış dorğrusu nu yazdım... | |
|
enes2101 Padişah
| Konu: !!!!!! C.tesi Mart 07, 2009 6:46 pm | |
| yanlış olduğunu yazman iyi olmuş az daha kullanıyodum | |
|
AT SİKİ Genel Kurmay Başkanı
| Konu: Geri: SİZLER İÇİN ÇOK BASİT BİR VİRÜS!?!?! Salı Mart 10, 2009 5:28 pm | |
| lan berk harbiden amelesin bende deniodum | |
|